Tiden rusar...

16.01.2017 20:57

...den inte bara går. Nu har det lugnat ner sig här hemma med helger, besökare och pappersjobb så nu finns det tid att uppdatera.
Sista veckorna har de helt övergivit kattungehagen att sova i. Blir de instängda någon lite stund där så kravlar de sig över med Tibbin i täten. Det var han som var den förste att komma på hur det skulle gå till, även fast hagen är av plastglas och 80 cm hög.
Buskompisar saknas inte, de sover oftast samtidigt och är vakna samtidigt. Ibani är den som är tröttast av dem och kan sova lite längre än bröderna.
Kinti är fortfarande "mammas pojke" och är den som oftast söker upp Kibibi och ligger och myser med henne.
King har mycket spring i benen och har inte tid att sitta i knät, varför ska man göra det när det finns så mycket annat att göra istället, jaga bollar, vippor, springa genom tunneln eller busa med pappa Giganti och bröderna.
De takhöga klösträden är både roliga att klättra i och att ligga högst upp och sova i. Ofta ser man en hög med päls längst upp och då ligger de alla 4 tillsammans där och sover.

I måndags var vi till veterinären igen för 2:a vaccinationen och besiktning. Alla 4 killarna fick "ok" stämpeln och det där med spruta var väl ingenting. Nu har alla 4 kibanterna tagit varsin filt, lite mat och några leksaker och flyttat till sina nya familjer. Vi har fått rapporter från familjerna och de har funnit sig väl tillrätta i sina nya hem. Nu önskar vi dem riktigt LYCKA TILL! och vi är säkra på att de får det toppenbra och att de kommer att ge sina nya männisor massor med kärlek och glädje.