Utställning

27.05.2019 16:20

I helgen var det dags för säsongens första utställning. Planen var att Nadya och Velvet här hemma, och vår foderkatt Alma som bor hos fodervärdsfamiljen Nygren, skulle ställas ut. Det som ofta händer med planerna som gäller katterna, så blev det ändringar. Nadya kunde inte ställas ut, då hon är parad och förhoppningsvis dräktig, och då inte får ställas ut.
 Då det var Velvets allra första utställning och vi inte ville att hon skulle vara ensam i buren, så fick Giganti följa med som sällskapskatt och trygghet för henne, och det passade bra då han är lugnet själv på utställningar.
Alma kunde inte heller ställas ut då "matte" Christina blev sjuk och jag har träffat Alma för sällan för att hon skulle känna trygget med mig.
Utställningen gick bra för Velvet, hon var lugn, trygg och nyfiken när vi väntade på bedömning, båda dagarna, och på domarbordet var hon nyfiken och hade inget emot att visa upp sig, utan tyckte mest det var spännande. Hon blev EX 2 båda dagarna, men det var inte resultatet som var det viktigaste, utan denna utställnings syfte var att Velvet skulle få lite utställnngsträning och känna på hur det är.