Åter på utställningar i Sverige

31.08.2016 21:01

Efter att Kibibi och Giganti blivit Internationella Champion (IC) i Trondheim är de fritt fram för dem att återigen få ställas ut i Sverige. Vi har beslutat oss för att Kibibi och Minessa får ett längre uppehåll med att ställas ut då de absolut inte gillar det. Vi får göra ett nytt försök med dem då de är kastrater och hoppas att de ändrat inställning till utställningar då.
Det hade gått drygt en månad efter utställningen i Tromdheim till dess Sundsvallskattens utställning i Sundsvall gick av stapel 20-21 augusti, så det kändes riktigt roligt att packa husvagnen och åka söderut.
Giganti tyckte inte det var någon höjdare att åka bil utan Kibibi som brukar vara hans sällskap i hundburen i bilen, så det var mycket jamande.
Han fick sitt 2:a CAGCIB på lördag och blev Ex 2 på söndag.

Sista utställningen för det här året blev Norrskenskattens utställning i Luleå 29-30 augusti. Giganti var samma lugna coola kille som han alltid varit även fast han är riktigt fertil nu. Han fick sitt 3:e och 4:e CAGCIB. De 4 CAGCIB som fattas till nästa titel Grand International Champion (GIC) får han tävla om under år 2017.