Doris (SE*Arwati's Twiga från afrikanska djurkullen)

 
     
 

Vårat nytillskott i katteriet och den yngsta, född 15.10,16 Doris (SE*Arwati's Twiga). Hon är Kibibis förstfödda lilla hona och den 3:e kattungen av 5 i Kibibis första kull och våran första "egna" kull.
Hon var och slogs med killarna om att väga mest men i slutet på 2:a veckan fick hon ge sig mot storebror Simba, men det var först vid 11 veckors ålder som Swala gick om henne i vikt.
Hon har varit en trygg och stabil liten tös som har varit lätt att handskas med, både när det gällt kloklippning och att tränas med vatten. Lillasyster Pundamilia har varit "piplisan" i gänget, men sista 3 veckorna blev hon avlöst av Twiga som började tala om när det var något man gjorde med henne som hon inte ville..inte just då i alla fall.
Som läget var i kattgruppen här hemma när det vardags för de afrikanska djuren att flytta, kunde vi inte behålla någon kattungen här hemma, så till vår gränslösa lycka fick vi tips av goda vänner i Sundsvall att de kände till en familj där nere som var intresserad av att vara fodervärd.

Twiga som nu heter Doris bor hos familjen Dahlberg, Erika och Christoffer och deras 3 barn i Timrå. Till Doris stora lycka så hade familjen redan en 1-årig sibirisk hankatt Yenisey (SE*Sessan's Sila Sibiri Yenisey). Redan efter någon dag så blev Doris och Yenisey de bästa vänner och nu busar, äter och sover de nästan alltid tillsammans.
 
Avkommor: SE*Arwati's Dorinnokullen född: 17-11-20