Steve (S*Lubov Sibiri Voin Malchik Mishov) 

                                                        samägs med Susanne Vikström SE*Alerias


                                       Steve 9 veckor                                                      Steve 4,5 mån


14 februari 2017 föddes denne underbare lille kille i katteriet S*Lubov Sibiri, i Gävle, hos uppfödarna Elisabeth Jönsson och Agneta Ström. Han är en av tre killar i en syskonskara på sju kattungar. Första tiden kunde vi bara se honom på foton som Elisabeth skickade till oss minst 1 ggr/veckan. 

När Krigarpojken, som han kallades i katteriet, var 7 veckor tog Susanne och jag tåget ner till Gävle för att få sen honom live. Vi blev helt övertyggade om att vi valt rätt kille av de tre i kullen. Kullen bodde hemma hos Agneta och hon berättade att han var nyfiken och framåt och ville vara med överallt. Han följde efter Agneta som en liten hund.
Under tiden vi väntade på att "Lilleman" skulle växa på sig och bli så stor att han kunde lämna mamma och syskonen, lyckades vi få kontakt med en underbar familj i Holmsund, ett samhälle ca 1.5 mil utanför Umeå. Familjen Harry, Sara och sonen Elliot (9 år) Ranta var intresserade av att vara fodervärd till "Lilleman". 
Helgen 13-14 maj åkte vi ner till Gävle, vi, Arne och jag, på utställning i Sandviken med Giganti och Susanne för att hämta "Lilleman".
Bilresan från Gävle gick jättebra, lite pippande från början, men sedan sov han i sin bur resten av vägen.
Väl framme i Holmsund blev han väl mottagen av hela familjen och de hade väntat, längtat och sett fram mot att han skulle komma flyttande till dem.
Eliot har gett honom namnet Steve och han är en busig, framåt och orädd kattunge som är nyfiken på allt och som har funnit sig väl tillrätta i sin nya familj.