Nadya (S* Lubov Sibiri Nadya Topazovna) 

 

22 augusti 2017 föddes denna lilla sötnos hos uppfödarna Elisabeth Jönsson och Agneta Ström i katteriet Lubov Sibiri. Hon föddes som nr 3 i en kull på hela åtta stycken små dunbollar. Hon var den första tjejen men fick 3 systrar till och totalt 4 bröder. Hon har varit största tjejen hela tiden och varit med och tampats om vikttoppen med sina bröder. 
När kullen var drygt 7 veckor åkte vi till Gävle och kikade på kullen. Vi hade två honor att välja på men hade sneglat mycket på Nadya. När vi så träffade henne så kändes det helt rätt att det var hon som skulle komma flyttande till oss i november.

Agneta, som kullen bott hos, berättade att hon är en bestämd tös som talar om om det är något hon inte gillar. Hon tycker om att ligga på rygg på husse Torbjörns arm och det är något "nya" husse Arne kommer att fortsätta låta henne göra. Att bära katterna på det viset försöker han alltid men ingen av de andra gillar det så Nadya kommer säkert att tillbringa mycket tid på rygg på husses arm.

Nadya hade inga problem att göra sig hemmastadd i rummet vi gjort iordning till henne, där hon ska få vara till dess hon känner sig trygg att träffa familjens andra djur, katterna Kibibi och Giganti och hunden Benji.

Hon är en riktig kurrmaskin. Så fort man stryker på henne så startar den och mjölktrampa är hon också expert på.

Avkommor: SE*Arwati's Nadas kullen  född 19-06-30